Supply Chain Administrator

 

Terberg Special Vehicles is wereldwijd actief in de ontwikkeling, productie en service van speciale voertuigen. Als familiebedrijf staan we voor onze mensen, en dat al meer dan 150 jaar! Innovatie is onze kracht en duurzaamheid ons antwoord. Zo investeren wij al sinds 2014 in elektrisch aangedreven voertuigen en testen we volop met waterstof. Wij willen op een verantwoorde manier omgaan met onze omgeving, zodat ook toekomstige generaties een goed leven kunnen hebben op onze planeet.


Wij zoeken we een Supply Chain Adminstrator (38 uur, m/v)

 

 

Wat ga je doen?

Als Supply Chain Administrator ben je een cruciale schakel in een dynamisch team dat zich richt op het snel transporteren van spare parts. Deze onderdelen moeten binnen 24 tot 48 uur wereldwijd bij klanten worden afgeleverd. In de middagen assisteer je bij het afronden van deze zendingen. Omdat je verschillende disciplines ondersteunt, is je werk zeer afwisselend. Dit vereist een flexibele instelling en het vermogen om effectief prioriteiten te stellen.

Concreet betekent dit dat je verantwoordelijkheden onder meer het volgende omvatten:

  • Je organiseert het versturen van pakketten naar klanten
  • Je springt bij met het maken van transportdocumenten voor weekzendingen naar onze grootste klanten.
  • Je beoordeelt of facturen van transporteurs volgens afspraak zijn opgesteld.
  • Deze taken vragen om nauwkeurigheid en efficiëntie, zodat alle zendingen tijdig en correct worden afgehandeld.

 

Wie ben je en wat breng je mee?  

Als Supply Chain Administrator breng je een aantal belangrijke kwalificaties en vaardigheden mee. Je hebt minimaal een MBO 4 niveau, of je hebt een vergelijkbaar niveau bereikt door werkervaring. Je beschikt over goede kennis van het MS Office pakket, wat essentieel is voor het efficiënt uitvoeren van je werkzaamheden. Daarnaast heb je een uitstekende beheersing van zowel de Nederlandse als de Engelse taal in woord en geschrift, wat cruciaal is gezien het internationale karakter van de functie.

 

Wie ben je als persoon?

  • Je herkent jezelf in de rol van een administratieve duizendpoot die zowel zelfstandig als nauwkeurig kan werken.
  • Je hebt een flexibele instelling, wat belangrijk is in een dynamische omgeving waar prioriteiten snel kunnen veranderen.
  • Communicatief ben je sterk; je weet hoe je jouw ideeën en informatie helder overbrengt.
  • Bovendien ben je een echte teamplayer, essentieel om samen met je collega's succesvol te zijn in jullie gezamenlijke doelstellingen.

 

Wat bieden wij?

Als collega van Terberg krijg je een mooie functie bij een van de belangrijkste en grootste maakbedrijven van Nederland. We werken van maandag tot en met vrijdagmorgen, vrijdagmiddag werk je in een wisselrooster om te garanderen dat aftersales orders ook op vrijdag op tijd worden geleverd. De sfeer in ons familiebedrijf is prettig en je gaat aan de slag binnen een gemotiveerd team. Wij houden ervan als je meedenkt en naar je ideeën wordt altijd geluisterd. Vakinhoudelijk bijblijven vinden we van belang, je hebt toegang tot vele opleidings- en doorgroeimogelijkheden via de Terberg Academy. Bij deze baan hoort een goed arbeidsvoorwaardenpakket en we volgen de cao Metaal en Techniek.

 

Is dit jouw droombaan?

Laat het ons weten, door een e-mail te sturen naar personeel@terbergbenschop.nl. Voeg je CV bij en eventueel je LinkedIn-profiel. Mocht je meer informatie over het bedrijf of functie(inhoud) willen, dan kun je contact opnemen met Vincent Leeuwenburgh, Category Manager After Sales via ons algemene nummer (0348) 45 92 11.

WHERE SPECIAL COMES AS STANDARD