Voertuigen ontwikkelen

Bij Terberg werk je in een innovatieve en dynamische omgeving waar je betrokken bent bij het volledige ontwikkelingsproces van terminaltrekkers. Of je nu een rol speelt in onderzoek en ontwikkeling, ontwerp, softwareontwikkeling of productmanagement, jouw expertise draagt bij aan het creëren van geavanceerde, duurzame en efficiënte voertuigen. We zoeken creatieve denkers en probleemoplossers die gepassioneerd zijn over technologie en innovatie. Sluit je aan bij ons team en help ons om de toekomst van terminaltrekkers vorm te geven.

Voertuigen bouwen

Productie: Terberg biedt uitdagende carrièremogelijkheden in de bouw en assemblage van terminaltrekkers. Werken in onze productieomgeving betekent dat je betrokken bent bij het fysieke maakproces van onze hoogwaardige voertuigen. Van montage tot kwaliteitscontrole en van laswerk tot elektrische installatie, wij zoeken vakmensen met een oog voor detail en een passie voor precisiewerk. Kom bij ons team en speel een cruciale rol in het leveren van topkwaliteit producten aan onze klanten wereldwijd.

Inkoop en logistiek: Bij Terberg spelen inkoop, supply chain en warehousing een cruciale rol. Als professional in een van deze functiegroepen zorg je ervoor dat onze terminaltrekkers op tijd en tegen de beste voorwaarden worden geproduceerd en geleverd. Of je nu verantwoordelijk bent voor het onderhandelen met leveranciers, het coördineren van transport of het beheren van magazijnen, jouw vaardigheden en oog voor detail dragen bij aan de continuïteit en kwaliteit van onze producten. Sluit je aan bij Terberg en draag bij aan een vlekkeloze en betrouwbare leveringsketen die onze wereldwijde operaties ondersteunt.


Voertuigen en onderdelen verkopen

Bij Terberg bieden we boeiende functies in de verkoop, zowel in de binnen- als buitendienst. Als lid van ons verkoopteam trekkers of after sales ben je het gezicht van ons bedrijf. Jouw communicatieve vaardigheden en commerciële inzicht zorgen voor succesvolle klantrelaties en tevreden klanten. Als je een passie hebt voor verkoop en techniek, dan is Terberg de perfecte plek voor jou.


Voertuigen support en onderhoud

Bij Terberg zijn we trots op onze uitgebreide service en support. Of je nu wereldwijd ondersteuning biedt aan Terberg verkoopkantoren en dealers of als servicemonteur trekkers onderhoudt, je bent verantwoordelijk voor het optimaliseren van de prestaties van onze terminaltrekkers en het bieden van ondersteuning aan onze klanten. Van preventief onderhoud tot het oplossen van technische problemen, jouw technische vaardigheden en klantgerichte aanpak zorgen voor maximale uptime en tevreden klanten. Word onderdeel van onze wereldwijde supportafdeling of lokale serviceteam en help ons om onze klanten te ondersteunen met betrouwbare en efficiënte oplossingen.

WHERE SPECIAL COMES AS STANDARD