Verkoper Binnendienst (HBO)

Als verkoper binnendienst ondersteun je de afdeling verkoop op administratief en organisatorisch gebied. Je werkt offertes en orderbevestigingen uit, beheert en verstuurt specificaties en verzorgt de administratieve afwikkeling van de aflevering van de trekkers. Het is ook jouw taak om voortdurend de uitvoering van de opdrachten te volgen, te bewaken en te controleren. Gedurende het proces van levering houd je contact met distributeurs en klanten. De Export Manager is jouw direct leidinggevende.


Wat breng je mee?


Een Hbo-opleiding, bij voorkeur Autotechniek. Je zult contact hebben met het buitenland, dus een goede beheersing van Engels en Duits (schriftelijk en mondeling) is van belang. Uiteraard ben je bekend met het Microsoft Office pakket, het is een plus als je kennis hebt van Microsoft AX. Handig als je NIMA-A in je zak hebt, zo niet ben je bereid deze opleiding te volgen.

 

Wie ben je?

De man of vrouw voor deze positie heeft iets met voertuigtechniek. Je ziet kansen voor de verkoop van onze trekkers, je benut ze vanuit je commercieel inzicht. Omdat je communicatief en flexibel bent ingesteld en een brede blik hebt, werk je graag zelfstandig. Je werk houdt niet op als de klok vijf uur tikt, je wil de klus geklaard hebben.


Als collega van Terberg


Staat er ook veel moois tegenover het goede werk dat je levert. Je ontvangt een passende beloning. Ons bedrijf biedt uitstekende mogelijkheden om je verder te ontwikkelen. En je krijgt van ons een tegemoetkoming in vakgerichte studiekosten.


Is dit jouw baan?


Laat het ons weten, door een e-mail met je CV en motivatie te sturen naar de heer A.F.J. Zwartjens HR-Manager tzwartjens@terberg.nl. Mocht je meer informatie over ons bedrijf of functie(inhoud) willen, dan kun je Frank Oerlemans, Export Manager mailen via foerlemans@terbergbenschop.nl of bereiken op ons algemene nummer (0348) 45 92 11.


Royal Terberg Group is wereldwijd actief in de ontwikkeling, productie en service van speciale voertuigen en systemen voor havens, logistiek en afvalinzameling. Als familiebedrijf staan we voor onze mensen. Vanuit onze kernwaarden richten we ons op duurzame groei en innovatie, waardoor wij al meer dan 150 jaar succesvol zijn. Zo investeren wij al sinds 2014 in elektrisch aangedreven voertuigen en testen we volop met waterstof. Wij willen op een verantwoorde manier omgaan met onze omgeving, zodat toekomstige generaties het succes voort kunnen zetten.

WHERE SPECIAL COMES AS STANDARD