Stageopdracht After Sales

Voor het projectteam op de After Sales afdeling zijn wij op zoek naar een stagiair die service instructies gaat ontwikkelen.


WAT IS JOUW OPDRACHT?

Terberg Benschop is bezig met een nieuw project; “specifieke service instructies en delen” en wij zijn op zoek naar een gemotiveerde stagiair die gaat meewerken aan de service instructies en gereedschap voor ons nieuwe model YTxx3 terminaltrekker.


SERVICE INSTRUCTIES

Jouw rol is om de service instructies voor de componenten van de YTxx3 te vullen in een nieuw ontwikkelde database en jouw taak is om de juiste onderdelen hierbij te zoeken.

Om dit te bereiken zul je gebruik maken van bestaande handleidingen, maar ook van de kennis en kunde van monteurs bij de Terberg Special Vehicles bedrijven. 


DOELEN VAN HET HOOFDPROJECT ZIJN: 

  1. De juiste trainingen aan kunnen bieden welke verplicht zijn om af te nemen;
  2. De juiste instructies voor service kunnen geven;
  3. Het juiste gereedschap aan kunnen bieden voor de YTxx3 (verplicht).


WIE BEN JE?

Je bent bij voorkeur een 3e jaars HBO / 4e jaars MBO student in de richting van (bedrijfs)wagentechniek of automotive. Je vindt het leuk om met alle aspecten van After Sales bezig te zijn en om daarbij, met een goed uitgevoerde opdracht, een wezenlijk verschil te maken voor de organisatie. Daarnaast vind je het leuk om de praktijk te vertalen naar Engelstalige instructies.


JOUW PROFIEL

  • Zelfstandig
  • Enthousiast
  • Analytisch
  • Communicatief vaardig
  • Technisch onderlegd


INTERESSE?

Laat het ons weten, door een e-mail te sturen naar personeel@terbergbenschop.nl. Mocht je meer informatie over de stage willen, dan kun je contact opnemen met Geert Bruggink, Manager Product Support via ons algemene nummer (0348) 45 92 11. 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

WHERE SPECIAL COMES AS STANDARD