Service Coördinator

Zie jij uitdaging in een functie waarbij je zowel de klant als je eigen monteurs tevreden wilt houden, dan ben jij de Service Coördinator die wij zoeken voor onze Service afdeling.

WAT GA JE DOEN?

Als Service coördinator ben je de contactpersoon van de Service afdeling. Je benadert de klanten actief om op de hoogte te blijven wat er speelt bij de klant. Gedurende deze momenten signaleer je de behoefte van de klant. Je bent als geen ander in staat om deze behoefte te vertalen naar kansen met als doel de klant te ontzorgen.

Je bent proactief in het offreren van onderhoudswerkzaamheden, reparatie of revisieklussen. De ingeplande werkzaamheden bereid je voor zodat de monteurs met de juiste informatie op pad gaan en zij het werk volgens afspraak en naar tevredenheid van de klant uit kunnen voeren. Je houdt de klant op de hoogte van de voortgang. Je bent in deze rol een echte people manager die er alles voor doet om de klant te ontzorgen, zonder het belang van je eigen medewerkers uit het oog te verliezen.

WIE BEN JE EN WAT BRENG JE MEE?

  • Je hebt de nodige ervaring in het coördineren van service en onderhoud
  • MBO-4+ met liefst aanvullende (technische) trainingen
  • Je hebt zeer sterke communicatieve vaardigheden
  • Een aantal jaar ervaring in de voertuig techniek
  • Een klantgerichte houding
  • Je hebt de ondernemende kwaliteiten om de service afdeling te laten groeien en professionaliseren/automatiseren.

WAT BIEDEN WIJ JOU?

Een zeer mooie en uitdagende functie binnen onze snel groeiende organisatie, waarbij je een actieve bijdrage levert aan verbeterprocessen en een fundament legt voor unieke doorgroeimogelijkheden. Wij bieden binnen ons team van 8 buiten en 2 binnen monteurs zelfstandigheid en verantwoordelijkheid in een prettige werksfeer vol met ambitie. Vanzelfsprekend bieden wij jou een passend arbeidsvoorwaardenpakket conform de CAO Kleinmetaal. Aangezien wij het belangrijk vinden dat jij je als professional blijft ontwikkelen verwachten wij dat jij hierin initiatieven onderneemt en in samenspraak met jouw manager keuzes maakt die jouw loopbaan binnen Terberg gaan ondersteunen.

IS DIT JOUW BAAN?

Laat het ons weten, door een e-mail te sturen naar HR@terbergtractors.nl. Voeg je motivatie en CV bij. Mocht je meer informatie over het bedrijf of functie(inhoud) willen, dan kun je contact opnemen met Johan Bood, Manager Nederland via ons algemene nummer (085) 0791011.

De speciale voertuigen van familiebedrijf Terberg rijden rond in meer dan 130 landen. Je komt ze tegen op de weg, in havens, distributiecentra, de zware industrie, tunnelbouw, rangeerterreinen en luchthavens. Terberg is innovatief en zet de trend in haar nichemarkt. Door continu goed in te spelen op de vraag van onze klanten slaagt Terberg erin voertuigen van de hoogste kwaliteit en met de beste eigenschappen en prestaties te leveren. Bij de Terberg Group werken wereldwijd meer dan 2700 medewerkers.


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

WHERE SPECIAL COMES AS STANDARD