Project Manager autonome voertuigen

Ter versterking van de afdeling Engineering zoekt Terberg Benschop een Project Manager Autonome Technologie.


WAT GA JE DOEN?

Als project manager autonome technologie (PM A&T) ben je verantwoordelijk voor AutoTUG projecten binnen Terberg Benschop. De AutoTUG is de geautomatiseerde variant van de Terberg terminal trekker. De AutoTUG wordt in samenwerking met partners ontwikkeld met als doel autonoom transport van containers en goederen op container terminals en logistieke centra.

Onder leiding van de PM A&T worden projecten uitgevoerd waarbij de werking van autonome oplossingen getoetst wordt. De PM A&T werkt hierbij nauw samen met opdrachtgevers, subsidieverstrekkers en externe project organisaties.

De afdeling verkoop is het 1e aanspreekpunt naar opdrachtgevers maar bepaalt in nauw overleg met de PM A&T welke projecten uitgevoerd worden. De PM A&T stemt intern de planning, budget en doelstellingen af van de projecten met als doel het succesvol opleveren van automatiseringsprojecten.


CONCREET BETEKENT DIT:

 • Project- en programmamanagement en uitvoering van AutoTUG projecten.
 • Projectrapportage, communicatie, bewaking van budget, voortgang, status en deliverables.
 • Opstellen en realisatie van roadmap planning voor AutoTUG projecten
 • Capaciteit en resourceplanning van projecten, externe inhuur of uitbesteding van taken.
 • Ondersteuning van de afdeling verkoop bij het beoordelen van aanvragen vanuit distributeurs en klanten.
 • Onderzoeken en beoordelen van technische haalbaarheid van aanvragen.
 • Opstellen van projectplannen, budgetten, planningen, capaciteitsplanning op basis van aanvragen.
 • Afstemming van projectfinanciering met opdrachtgevers, subsidieverstrekkers en partners.
 • Samenstellen van project teams met zowel leden van binnen de organisatie en van andere bedrijven.
 • Afstemming AutoTUG product ontwikkelactiviteiten met het interne engineering team.
 • Bepalen van relevante wetgeving, veiligheidseisen, opstellen ontwerp- en projecteisen en deze afstemmen met de betreffende afdeling / organisatie(s) intern en extern.


WIE BEN JE EN WAT BRENG JE MEE?

Je beschikt over een technische HBO of WO opleiding met specialisatie op het gebied van IT, bedrijfskunde en project management. Je hebt ervaring als project manager van multidisciplinaire teams in een hightech omgeving.

Bij voorkeur heb je de eerste jaren van je carrière gewerkt als ontwikkelaar van complexe automatisering-systemen binnen de container- of logistieke sector.

Daarnaast beschik je over de volgende kenmerken:

 • Gedreven en gemotiveerd
 • Gevoel voor commercie
 • Goede communicatieve eigenschappen
 • Ervaring in het werken volgens een project management methodiek
 • In staat zijn om op coachende wijze de werkzaamheden binnen het projectteam te sturen en te organiseren
 • Pragmatische instelling


WAT BIEDEN WIJ JOU?

Een zeer mooie en uitdagende functie binnen onze groeiende organisatie. Wij bieden je zelfstandigheid en verantwoordelijkheid in een prettige werksfeer vol met ambitie. Vanzelfsprekend bieden wij jou een passend arbeidsvoorwaardenpakket conform de CAO Kleinmetaal. Aangezien wij het belangrijk vinden dat jij je als professional blijft ontwikkelen verwachten wij dat jij hierin initiatieven onderneemt en in samenspraak met jouw manager keuzes maakt die jouw loopbaan binnen Terberg Benschop gaan ondersteunen.

Dit betreft een fulltime functie.

Wist je dat de Royal Terberg Group 150 jaar bestaat en in 2019 het predicaat Koninklijk heeft gekregen? Daar zijn we best trots op!


INTERESSE?

Laat het ons weten, door een e-mail te sturen naar personeel@terbergbenschop.nl. Voeg je CV bij en eventueel je LinkedIn-profiel. Mocht je meer informatie over het bedrijf of functie(inhoud) willen, dan kun je contact opnemen met Ronald van Zoelen, Manager Engineering via ons algemene nummer (0348) 45 92 11.


De speciale voertuigen van familiebedrijf Terberg rijden rond in meer dan 130 landen. Je komt ze tegen op de weg, in havens, distributiecentra, de zware industrie, tunnelbouw, rangeerterreinen en luchthavens. Terberg is innovatief en zet de trend in haar nichemarkt. Door continu goed in te spelen op de vraag van onze klanten slaagt Terberg erin voertuigen van de hoogste kwaliteit en met de beste eigenschappen en prestaties te leveren. Bij de Royal Terberg Group werken wereldwijd meer dan 2900 medewerkers.

WHERE SPECIAL COMES AS STANDARD