Project Engineer

Locatie: Benschop


De medewerkers van de afdeling Engineering van Terberg Benschop zoeken een nieuwe collega!


Wat ga je doen?

Als Project Engineer vervul je een cruciale rol in de uitvoering van projecten. Naast het aansturen van collega’s ben je bezig met technisch inhoudelijke vraagstukken. Je maakt de vertaalslag van eisenpakket naar projectplan, budgetten en resourceplanning. Binnen de projectplanning stem je de activiteiten af met andere afdelingen binnen engineering maar ook met verkoop, productie, service en aftersales.

Je creëert kwalitatief hoogwaardige eindproducten door het toepassen van innovatieve oplossingen op het gebied van mechanical design, elektronica, hydrauliek, luchtsystemen en software. Je zorgt ervoor dat projecten binnen planning en budget afgerond worden en stuurt tussentijds bij op basis van project voortgang rapportages. Je betrekt andere afdelingen bij de uitvoering van de projecten en neemt de belangen daarvan mee. Je hebt regelmatig contact met klanten en toeleveranciers in binnen- en buitenland. Je maakt gebruik van projectmanagement oplossingen zoals TEAMS/Confluence/Jira en bewaakt alle projectkosten.


Wat breng je mee?

 • Je beschikt over een HBO opleiding Autotechniek of Werktuigbouwkunde.
 • Je hebt meerdere jaren ervaring in een gelijksoortige functie.
 • Je beschikt over een brede technische kennis, kunt in grote mate zelfstandig werken en bent in staat om leiding te geven aan collega’s.
 • Je betrekt andere afdelingen bij de uitvoering van de projecten en neemt de belangen daarvan mee.
 • Je hebt regelmatig contact met klanten en toeleveranciers in binnen en buitenland.
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal (woord en geschrift).

Wie ben je?                      

Je herkent jezelf in de volgende eigenschappen:

 • Proactief en positief
 • Communicatief vaardig
 • Analytisch denkvermogen
 • Zelfvertrouwen en een kritische blik
 • Teamplayer


Wat bieden wi jou?

Een zeer mooie en uitdagende functie binnen onze groeiende organisatie. Wij bieden je zelfstandigheid en verantwoordelijkheid in een prettige werksfeer vol met ambitie. Vanzelfsprekend bieden wij jou een passend arbeidsvoorwaardenpakket conform de CAO Kleinmetaal. Aangezien wij het belangrijk vinden dat jij je als professional blijft ontwikkelen verwachten wij dat jij hierin initiatieven onderneemt en in samenspraak met jouw manager keuzes maakt die jouw loopbaan binnen Terberg Benschop gaan ondersteunen.


Wist je dat de Terberg Group 153 jaar bestaat en in 2019 het predicaat Koninklijk heeft gekregen? Daar zijn we best trots op!


Is dit jouw baan?

Laat het ons weten, door een e-mail te sturen naar personeel@terbergbenschop.nl. Voeg je CV bij en eventueel je LinkedIn-profiel. Mocht je meer informatie over het bedrijf of functie(inhoud) willen, dan kun je contact opnemen met Ronald van Zoelen, Manager Engineering via ons algemene nummer (0348) 45 92 11.

Royal Terberg Group is wereldwijd actief in de ontwikkeling, productie en service van speciale voertuigen en systemen voor havens, logistiek en afvalinzameling. Als familiebedrijf staan we voor onze mensen. Vanuit onze kernwaarden richten we ons op duurzame groei en innovatie, waardoor wij al meer dan 150 jaar succesvol zijn. Zo investeren wij al sinds 2014 in elektrisch aangedreven voertuigen en testen we volop met waterstof. Wij willen op een verantwoorde manier omgaan met onze omgeving, zodat toekomstige generaties het succes voort kunnen zetten.

WHERE SPECIAL COMES AS STANDARD