Parts Support Specialist

Ben jij commercieel ingesteld en krijg jij energie van het helpen van klanten met het uitzoeken en leveren van de juiste onderdelen? Dan is dit je kans om als Parts Support Specialist aan de slag te gaan bij een toonaangevend Nederlands familiebedrijf, wereldwijd actief in de Automotive.

WAT GA JE DOEN?


Als Parts Support Specialist maak jij deel uit van onze snel groeiende aftersales afdeling, verantwoordelijk voor de leveringen van vervangingsdelen over de gehele wereld. In deze rol ondersteun je ons wereldwijde distributeursnetwerk en onze directe eindklanten met vragen over de benodigde onderdelen met als doel om een zo efficiënt mogelijke inzet van de voertuigen te realiseren. De dagelijkse aanvragen beantwoord je met het afgeven van offertes en/of directe order invoer.

CONCREET BETEKENT DIT:


● Je volgt op en bewaakt de voortgang van onderdeel aanvragen op de afdeling;
● Je adviseert ons distributeursnetwerk over de juiste onderdelen;
● Je zorgt voor een snelle en correcte offerte;
● Je verwerkt de orders in ons ERP systeem;
● Je ondersteund interne afdelingen bij complexe onderdeel aanvragen;
● Je instrueert de afdeling documentatie om daar waar nodig aanpassing door te voeren in documentatie.

WAT BRENG JE MEE?


● HBO/MBO of vergelijkbaar niveau door verkregen werkervaring;
● Affiniteit met (auto)-techniek;
● Commerciële instelling;
● Goede kennis van het MS Office pakket;
● Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal (woord en geschrift);
● Gezien het internationale karakter van de functie is Duits of Frans een pré.


WIE BEN JE?


Je herkent jezelf in de volgende eigenschappen:
● Zelfstandig en accuraat;
● Commercieel en servicegericht
● Communicatief vaardig;
● Flexibele instelling;
● Ambitieus;
● Teamplayer.


WAT BIEDEN WIJ JOU?


Een zeer mooie en uitdagende functie binnen onze snel groeiende organisatie, waarbij je een actieve bijdrage levert aan verbeterprocessen en een fundament legt voor unieke doorgroeimogelijkheden. Wij bieden zelfstandigheid en verantwoordelijkheid in een prettige werksfeer vol met ambitie. Vanzelfsprekend bieden wij jou een passend arbeidsvoorwaardenpakket conform de CAO Kleinmetaal. Aangezien wij het belangrijk vinden dat jij je als professional blijft ontwikkelen verwachten wij dat jij hierin initiatieven onderneemt en in samenspraak met jouw manager keuzes maakt die jouw loopbaan binnen Terberg Benschop gaan ondersteunen.

Onze werktijden zijn van maandag t/m donderdag van 07.30 tot 16.30 uur en vrijdag van 07.30 tot 12.45 uur.

Wist je dat Terberg dit jaar 150 jaar bestaat en onlangs het predicaat Koninklijk heeft gekregen? Daar zijn we best trots op!

IS DIT JOUW BAAN?


Laat het ons weten, door een e-mail te sturen naar personeel@terbergbenschop.nl. Voeg je CV bij en eventueel je LinkedIn-profiel. Mocht je meer informatie over het bedrijf of functie(inhoud) willen, dan kun je contact opnemen met Dave Brouwer, Manager Aftersales via ons algemene nummer (0348) 45 92 11.

De speciale voertuigen van familiebedrijf Terberg rijden rond in meer dan 130 landen. Je komt ze tegen op de weg, in havens, distributiecentra, de zware industrie, tunnelbouw, rangeerterreinen en luchthavens. Terberg is innovatief en zet de trend in haar nichemarkt. Door continu goed in te spelen op de vraag van onze klanten slaagt Terberg erin voertuigen van de hoogste kwaliteit en met de beste eigenschappen en prestaties te leveren. Bij de Terberg Group werken wereldwijd meer dan 2700 medewerkers.

WHERE SPECIAL COMES AS STANDARD