Office Manager

Locatie: Benschop


Wat ga je doen?

Als Office Manager ben je het gezicht van Terberg Benschop B.V. Je ontvangt en begeleidt onze klanten en bezoekers. Je pakt zelfstandig correspondentie, telefoon- en emailverkeer op en je bent verantwoordelijk voor het voorraadbeheer van onze kantoorbenodigdheden. Je hebt een ondersteunde rol bij uiteenlopende administratieve werkzaamheden van onze afdelingen. Concreet verstuur je bijvoorbeeld mailings, bestel je bloemen en fruitmanden voor onze medewerkers en regel je lunches voor vergaderingen.  


Wat breng je mee? 

  • MBO+ denk- en werkniveau
  • Een klantgerichte houding
  • Goede kennis van MS Office
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal (woord en geschrift)


Wie ben je?          

Je herkent jezelf in de volgende eigenschappen:

  • Open gastvrije houding
  • Communicatief vaardig
  • Gestructureerd en accuraat
  • Teamplayer


Wat bieden wij jou?

Wij bieden een baan tussen de 24 en 38 uur per week. Je krijgt een rol op de receptie bij één van de belangrijkste en grootste maakbedrijven in Nederland. De sfeer in ons familiebedrijf is prettig en je gaat aan de slag binnen een gemotiveerd team. Bij deze afwisselende baan hoort een goed salaris en aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden. Vakinhoudelijk bijblijven vinden we van belang, dus we ondersteunen je met opleidingen en trainingen.


Is dit jouw baan?

Laat het ons weten door een e-mail te sturen naar personeel@terbergbenschop.nl. Voeg je CV bij en eventueel je LinkedIn-profiel. Mocht je meer informatie over ons bedrijf of de functie willen, dan kun je contact opnemen met Jetteke Kral of Jessica van Dam van Personeelszaken via ons algemene nummer (0348) 45 92 11.

Over Terberg
Royal Terberg Group is wereldwijd actief in de ontwikkeling, productie en service van speciale voertuigen en systemen voor havens, logistiek en afvalinzameling. Als familiebedrijf staan we voor onze mensen. Vanuit onze kernwaarden richten we ons op duurzame groei en innovatie, waardoor wij al meer dan 150 jaar succesvol zijn. Zo investeren wij al sinds 2014 in elektrisch aangedreven voertuigen en testen we volop met waterstof. Wij willen op een verantwoorde manier omgaan met onze omgeving, zodat toekomstige generaties het succes voort kunnen zetten.

WHERE SPECIAL COMES AS STANDARD