Assemblage Monteurs / Voertuigbouwers

 

Ontwikkel je vakmanschap bij één van de grootste en best presterende maakbedrijven van Nederland. Wij produceren complete voertuigen.

WAT GA JE DOEN?

Je assembleert samen met je team terminal tractors die wereldwijd worden ingezet in havens, distributiecentra en industriële sites. In grote lijnen ziet er assemblageproces er als volgt uit:

  1. Inbouw elektrische, lucht- en hydraulische systemen in het chassis
  2. Inbouw van de assen en de motor
  3. Opbouw van de cabine

Na de assemblage wordt het voertuig uitvoerig gecontroleerd.


JOUW PROFIEL

Je hebt een MBO-opleiding (bedrijfs)autotechniek of gelijkwaardig (bijv. Mechatronica) afgerond. Je komt met alle functies van een voertuig in aanraking dus algemene voertuigtechnische kennis is noodzakelijk. Je bent een teamworker, nauwkeurig en kwaliteitsbewust. Ook heb je een flexibele en positieve instelling en ben je (indien nodig) bereid om over te werken.


WERKTIJDEN

De werktijden zijn maandag t/m donderdag van 7.30u – 16.30u en op vrijdag van 7.30u – 12.45u.


WAT WIJ JOU BIEDEN

Een stabiele werkomgeving in een groeiend bedrijf. Terberg is een familiebedrijf dat zich richt op betrokken en tevreden medewerkers en dat merk je. Er is teamspirit, je gaat aan de slag binnen een gemotiveerd team. Bij Terberg Benschop kun je je vakmanschap uitdragen en wordt je uitgedaagd je hierin verder te ontwikkelen.

Wij bieden je goede training en begeleiding, waardoor je je persoonlijk kunt ontwikkelen en kansen krijgt om door te groeien. Bij goed functioneren heb je uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd.


GEÏNTERESSEERD?

Stuur je CV en motivatie naar personeel@terbergbenschop.nl, ter attentie van Theo Rosendal, Manager Productie,  De locatie waar je gaat werken is: Oranje Nassaustraat 10, Benschop, Utrecht.

Terberg Benschop is een erkend leerbedrijf met beschikbare BBL leer-werkplekken.

Wist je dat de Terberg Group 150 jaar bestaat en in 2019 het predicaat Koninklijk heeft gekregen? Daar zijn we best trots op!

Lees het interview o.a. met Gerrit Verheij, Manager Final Assembly Terberg Benschop.

WHERE SPECIAL COMES AS STANDARD